De Jongens van Boven

Nieuws

De Jongens doorbreken taboes

Hoe breng je intieme producten aan de vrouw én de man?

-

Diamanten? Welnee, vibrators are a girl's best friend. Maar liefst 80% van de Nederlandse vrouwen maakt er gebruik van. Overigens zijn bij mannen de speeltjes ook aan een opmars bezig: 25% van de heren bezit inmiddels een erotisch speeltje. Dit blijkt uit cijfers van AshleyMadison.com’s Global Sex Survey waar wereldwijd 75.000 mannen en vrouwen aan meededen.

 

Gek genoeg heerst er toch een taboe op seks speeltjes. Althans de publieke aanschaf ervan, of er openlijk over praten. Seksartikelen zijn voor de meeste hetero mannen zelfs not done. Gek eigenlijk in een wereld waar seks sells en overal op straat ligt. De reclamewereld, de muziekindustrie, zelfs conservatieve televisiemakers zoals de EO maken seks bespreekbaar.

 

Misschien ligt de oorzaak hiervan bij de platte porno-achtige manier waarop het merendeel van de seksartikelen in winkels en webshops gepresenteerd worden.

 

De Jongens gaan samen met Ylva & Dite de uitdaging aan om een taboedoorbrekende smaakvolle en laagdrempelige identiteit te ontwerpen, waarmee Ylva & Dite intieme producten aan de vrouw én de man kan gaan brengen. Geen anonieme dozen meer met de post maar trotse mannen en vrouwen die zich niet langer schamen voor dat wat er zich tussen de lakens afspeelt.

Is een taboe ook een probleem bij de verkoop van jouw product of dienst?

De Jongens helpen je graag bij het omdenken!

Nieuws

Nog meer nieuws...