De Jongens van Boven

Jobs

De Jongens zoeken developers

Code wonder gezocht!

-

De Jongens van Boven zijn op zoek naar een full stack developer (of bijna full stack) voor het onderhouden van bestaande en bouwen van nieuwe applicaties, webshops en websites. Je bent verantwoordelijk voor verschillende projecten gebaseerd op gangbare web-frameworks en systemen. Je werkt aan updates, uitbreidingen en bugfixes. Je hebt dagelijks contact met je project-manager die samen met jou je werkzaamheden bespreekt en plant.

Boys will be Boys!

-

Voordat je bij ons solliciteert vinden wij het belangrijk dat je ons een beetje leert kennen. We kunnen namelijk wel stellen dat Jongens een eigen DNA hebben. We zijn luidruchtig, enthousiast, zitten nooit stil, zijn ambitieus, willen alles onderzoeken, zitten vol energie, stuiteren van links naar rechts, hebben continu nieuwe ideeën, gaan geen uitdaging uit de weg en vinden dat het beste altijd nog net iets vetter kan. Vanaf het eerste moment dat je bij ons binnenstapt willen we dat jij je ook een jongen of meisje van Boven voelt.

 

Bij De Jongens doen we alles samen. Creatieve professionals, strategen, ontwerpers en developers werken samen in één grote huiskamer. Onze huiskamer. Niet alleen omdat we dat gezellig vinden, maar vooral omdat wij geloven dat we alleen op deze manier het beste uit onszelf en elkaar kunnen halen.

Genoeg over ons… nu even over jou!

-

Je programmeert al minimaal 2 jaar met PHP, MySQL, HTML, JavaScript, JQuery en CSS. Je werkt objectgeoriënteerd en oplossingsgericht. Van ellenlang zoeken en zwalken houden wij niet. Al ben je niet vies van een beetje onderzoek. In diploma’s zijn wij niet geïnteresseerd. Ervaring en talent is wat telt bij ons. Kennis van frameworks zoals Symfony of Laravel vinden we belangrijk. Jij zet je tanden graag in een complex technisch vraagstuk. Je bent niet bang voor onze huis-tarantula (just kiddin), maar je bent wel een bowl kampioen (al vinden we meedoen voor de gezelligheid zeker zo belangrijk). Je wil niet weer de zoveelste website bouwen, maar jij wil werken aan projecten die er toe doen.

 

Afhankelijk van de grootte van het project werk je fulltime alleen of samen met een collega programmeur. Je werkt in multidisciplinaire teams met interactie ontwerpers, visueel ontwerpers en met de klant. Naast programmeren verwachten we ook dat je meedenkt over hoe we projecten naar een nog hoger plan kunnen tillen. Onze projecten hebben een gemiddelde doorlooptijd van 3 maanden tot 6 maanden. Meestal werk je tegelijkertijd aan verschillende projecten. Deze projecten zijn zeer divers en vragen elke keer weer om andere oplossingen.

 

Voor niets gaat de zon op…. maar dat is dan ook wel het enige. Je ontvangt een marktconform salaris en mag net als wij 25 dagen per jaar op vakantie, waarvan je er 2 in een polonaise rondjes loopt tijdens Vastelaovend.

WOW

-

Je hebt je door de waslijst hierboven heen weten te werken. Dat betekent vast dat je echt geïnteresseerd bent. Gaaf! Werken bij De Jongens is serious business. Maar je kennis en vaardigheden zijn niet alleen belangrijk. Daarom leren we je graag kennen. Stuur je CV en portfolio naar info@dejongensvanboven.nl en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort.

 

Acquisitie op basis van deze vacature stellen we niet op prijs. Wij zijn niet op zoek naar detachering- of uitzendkrachten!

Werken bij De Jongens?

We zijn benieuwd naar jouw CV, portfolio en bowling handicap!

Nieuws

Nog meer nieuws...