De Jongens van Boven

Nieuws

There is a new boy in town

We stellen je graag voor aan Jacky Nguyen

-

20 jaar uit Horst en de nieuwe Jongen van Boven. Jacky is op het moment bezig met zijn laatste jaar MBO ICT Applicatie- en mediaontwikkelaar niveau 4 op het ROC ter AA in Helmond. In zijn vrije tijd komt hij graag in de sportschool, programmeert hij erop los en is hij niet vies van een feestje. Na zijn MBO opleiding is hij van plan door te studeren op het HBO ICT aan de Fontys in Eindhoven om zich verder te specialiseren in ICT & Media design of ICT & software engineering. Jacky bezit een van de belangrijkste eigenschappen die een programmeur moet hebben. Met weinig tekst (code) veel vertellen ;-)

De vetste tijd tijdens je studie

-

Geen saaie boeken, geen urenlange hoorcolleges, geen zenuwslopende toetsen of vervelende medestudenten die weer een project meeting zijn vergeten. Welkom bij de tofste tijd van je studie. Jouw stage bij De Jongens! Werken aan échte projecten voor échte klanten en top merken. Samenwerken met strategen, ontwerpers en developers die je keer op keer uitdagen. Jij bent jong, vol ambitie en bent op zoek naar ervaring; wij op zoek naar talent. Dat klinkt als een match made in heaven! Bij De Jongens bieden we stagemogelijkheden in verschillende vakgebieden, zoals ontwerp, development en marketingcommunicatie. Ons gaat geen uitdaging te ver. Jou ook niet?

 

Ben jij net als Jacky enorm gedreven, talentvol, vol ambitie en op zoek naar ervaring? Beleef dan de vetste tijd van je studie tijdens een stage bij De Jongens. Kijk dan hier voor meer informatie of stuur ons een mailtje met je cv, een motivatie en een link naar je portfolio. Wie weet zien we je binnenkort boven.

Wil jij stage lopen bij De Jongens?

Stuur ons een mailtje met je cv, een motivatie en een link naar je portfolio en misschien zien we je binnenkort boven.

Nieuws

Nog meer nieuws...