De Jongens van Boven

Nieuws

Jekill & Hyde website wint AWWWARD

Tijd voor high fives!

-

De Jekill & Hyde website heeft een AWWWARDS Honorable Mention gewonnen en is genomineerd voor de AWWWARDS site of the day.

 

Dr. Jekill & Mr. Hyde is wereldwijd marktleider in elektronisch verstelbare uitlaatsystemen. Het uitlaatsysteem wordt speciaal geconfigureerd voor Harley-Davidson, Indian Motorcycles, BMW, KTM, Honda en Victory Motorcycles. De Jongens van Boven ontwierpen vorig jaar voor Jekill & Hyde company een nieuwe online identity en verbeterden de website. Met als belangrijkste resultaten: een betere merkbeleving, een groter aantal (trouwe, terugkerende) bezoekers, een hogere conversie en een lagere bounce rate.

 

AWWWARDS is een wereldwijde erkenning voor design, creativiteit en innovatie op het internet. Een panel van specialisten bestaande uit vooraanstaande internationale ontwerpers, creatief directeuren, bloggers en bureaus in de branche, beoordeeld webprojecten die dagelijks worden ingediend. De meest interessante projecten worden gewaardeerd met een Honorable Mention. De 365 beste sites ter wereld worden benoemd tot Site Of The Day.

 

Fingers crossed!

Wil jij ook een betere online merkbeleving, meer traffic en conversie op je website?

Nieuws

Nog meer nieuws...