De Jongens van Boven

Nieuws

De Jongens winnen een Awwward

Het feest kan niet op!

-

Als ontwerpstudio zijn wij altijd op zoek naar nieuwe ontwerpmethoden en technieken om producten en diensten van onze opdrachtgevers op een zo aantrekkelijk mogelijke en conversieverhogende manier te presenteren. Tot voor kort deden we dit alleen voor onze klanten, maar niet voor onszelf. Dat moest veranderen. Begin dit jaar hebben we onze nieuwe website gelanceerd. Een site die moet gaan fungeren als speeltuin voor De Jongens. Een plek waar wij dingen uit kunnen proberen en testen, maar bovenal een plek waar we ons werk kunnen presenteren.


Stiekem zijn we trots op onze website. Zeker nu hij is gewaardeerd met een AWWWARDS Honorable Mention en genomineerd is voor de AWWWARDS site of the day!


AWWWARDS is een wereldwijde erkenning voor design, creativiteit en innovatie op het internet. Een panel van specialisten bestaande uit vooraanstaande internationale ontwerpers, creatief directeuren, bloggers en bureaus in de branche, beoordeeld webprojecten die dagelijks worden ingediend. De meest interessante projecten worden gewaardeerd met een Honorable Mention. De 365 beste sites ter wereld worden benoemd tot Site Of The Day.


Dat we trotse Jongens zijn zullen ze weten!

Ben jij op zoek naar een unieke online merkbeleving?

Nieuws

Nog meer nieuws...