De Jongens van Boven

Nieuws

Gentlemen start your engines

Creventic, world wide endurance racing for real gentlemen!

-

Dat we snelle Jongens zijn, dat zullen ze weten… Maar er is altijd een baas boven baas. Creventic organiseert al jaren 24, 12 en 6 uurs endurance races over heel de wereld. Met races in Dubai, Abu Dhabi, Cota, Silverstone, Spa, Barcelona, Portimao, zijn zij het enige wereldwijde kampioenschap voor échte gentlemen drivers. Meer dan 300 teams en 750 rijders strijden jaarlijks in verschillende raceklassen om de prestigieuze wereldtitels.

 

Maar hoe blijf je als race organisator marktleider in deze tak van de autosport? De concurrentie is moordend. TV en marketing gelden worden maar één keer uitgegeven, sponsoren zijn kritisch en teams en rijders hebben veel keuze uit concurrerende races, circuits en kampioenschappen.

 

Hoe moet Creventic zich online positioneren? Hoe onderscheiden zij zich ten opzichte van andere gerenommeerde organisaties zoals “De 24 uur van Le Mans” en “De 24 uur van Daytona”, de GT4 of de SRO. Samen met Creventic onderzoeken de Jongens de drijfveren van het merk en formuleren daarmee een scherpe identiteit die duidelijk maakt: ‘what’s your offer they can’t refuse?’.

 

Een goede positionering en merkidentiteit helpen bij het herkenbaar maken van het merk. Als je wilt dat je doelgroep je onthoudt is het belangrijk dat ze snappen wie je bent. Door bewust te zijn van datgene wat je als merk bijzonder maakt, kun je er gebruik van maken. Zo bepaal je de koers van het merk en alle uitingen die daar bij horen, en ben je als merk aanmerkelijk meer opmerkelijk.

Benieuwd hoe de juiste positionering en identiteit jouw merk memorabel kunnen maken?

Nieuws

Nog meer nieuws...