De Jongens van Boven

Nieuws

Steve Wijler topsporter & personal brand

topsporter wordt merk

-

Mensen worden steeds vaker merken, personal brands dus. Bij Christiano Ronaldo denk je aan mooie kleding, goede (of soms rare) kapsels, bling bling en vrouwen. Tegenwoordig hoef je echter geen Ronaldo te heten om een personal brand te zijn. Door de komst van internet is bijna iedereen in staat van zichzelf een merk te maken. Hierdoor ben je bent niet langer afhankelijk van journalisten om je verhaal te vertellen.

 

Handboogschutter Steve Wijler is afgelopen zomer Europees kampioen geworden. In 2017 werd hij tijdens de wereldbekerfinale in Las Vegas uitgeroepen tot World Archery Atleet van het jaar. Daarmee behoort Steve tot de absolute wereldtop in de handboogsport.

 

Door zijn succes is Steve ook een merk geworden. Sponsoren verbinden hun naam aan hem en fans volgen hem overal waar hij gaat en staat. De Jongens helpen Steve de komende tijd bij het ontwikkelen van een sterk, persoonlijk merk. Een sterk merk, vertaald in een sterke visuele identiteit die zorgt voor herkenning, erkenning en onderscheidend vermogen bij zijn fans, volgers, sponsoren en het algemeen publiek.

Wil jij weten hoe jij door de juiste personal branding van jezelf een écht merk kunt maken?

Nieuws

Nog meer nieuws...