De Jongens van Boven

Nieuws

Venray mijn dorp in de Peel

Venray Bloeit city marketing 2.0

-

Citymarketing is het bewust bezig zijn met de uitstraling en reputatie van je stad. Bij veel steden heeft het een prominente rol in het beleid. Zo ook in Venray. Onder de naam Venray Bloeit wordt de gemeente Venray op de kaart gezet bij bezoekers van buitenaf en bij de inwoners van de gemeente zelf. Het is lekker wonen, goed werken en ondernemen, heerlijk recreëren en shoppen in Venray!


Het huidige citymarketing platform www.venraybloeit.nl vormt het startpunt voor iedereen die wil weten wat er in de gemeente Venray te doen is. Of het nu gaat over evenementen in het centrum, koopzondagen, tentoonstellingen of informatie over parkeren en bereikbaarheid, Venray Bloeit geeft de bezoeker een compleet overzicht.


Om een nog groter publiek aan te spreken gaat de website de komende periode flink op de schop. Door het informatieaanbod te verbreden en de mobiele weergave van de website te optimaliseren kan de site zich ook de komende jaren meten met grote city marketing platforms van steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.

Nieuwsgierig naar hoe jij door middel van online city marketing jouw stad of regio op de kaart kunt zetten?

Nieuws

Nog meer nieuws...