De Jongens van Boven

Ontmoet de Jongens

Welkom boven

Wij zijn een creative digital agency bestaande uit een stel leuke eigenzinnige en eigenwijze jongens met toffe en soms maffe ideeën. We zijn klein, maar wijzer dan je misschien denkt. We zijn doorzetters die houden van jongenspraat. We zijn eerlijk en zeggen waar het op staat. Zo halen we het beste in elkaar naar boven. We dagen je uit om vrij te denken, te fantaseren en je te ontwikkelen! Wij zijn een team. Jouw team!

 

Wij zijn strategen, designers en developers die op basis van onderbuikgevoel, passie voor het vak, kennis en kunde ogenschijnlijk normale dingen omtoveren tot opvallende digitale user experiences die impact creëren bij jou én jouw doelgroep. Of… zoals ons mam zou zeggen: "Vette dingen maken op internet!"

Onze opdrachtgevers

-

Size does not matter, but vision does! Het maakt ons écht niet uit of je groot, klein, oud of jong bent. Het is voor ons belangrijk dat je, net als wij, naar de top wil. We houden allebei van uitdagingen, we houden beide van design, het is enkel de vraag of we elkaar leuk genoeg vinden… Een one night stand is niks voor ons, een goed concept heeft tijd nodig.

 

We hebben het voorrecht dagelijks met opdrachtgevers te mogen werken die er net als wij in geloven dat digitale user experiences het middel zijn om betrokkenheid, groei en impact te creëren bij jou en jouw doelgroep. Ben jij de volgende?

B2S
Kipling
Continium
Creventic
Lego
Dylan Haegens
Paylogic
AKO
ID&T
Avro
Enpuls
dr jekill and mr hyde
OceanDiva
Bruna
Sensation - ID&T
Pand De Jongens van Boven
Werkplek De Jongens van Boven
Jezus De Jongens van Boven
Ruimtes De Jongens van Boven
Detail De Jongens van Boven

Wil jij ook meer resultaat?

We werken graag samen met ambiteuze merken en mensen en we houden ervan om samen mooie dingen te maken.