De Jongens van Boven

AKO Interactieve boekenwinkel

Vind bij AKO een boek dat bij jou past

Een boek voor onderweg -

In samenwerking met het ScreenSupply team ontwierpen De Jongens van Boven de AKO user interface voor de ShelfDesk®. De interface ontsluit naast het winkelassortiment ook het complete online assortiment van AKO op de winkelvloer. Hierdoor heeft het winkelend publiek toegang tot meer dan 20.000 boeken in plaats van het veel beperktere aanbod in de winkel.

 

Door een unieke zoekmethodiek helpt de ShelfDesk® interface van ScreenSupply de bezoeker een boek te vinden dat écht bij hem of haar past. Deze virtuele zoekmethodiek fungeert als een alwetende winkelassistent die helpt bij het vinden van een boek. Een ingenieus algoritme zorgt voor échte matches. Het boek kan vervolgens online besteld en afgerekend worden. De ShelfDesk® interface completeert op deze manier de shopper journey in de AKO boekenwinkels op NS stations en in de See Buy Fly zone op Schiphol.

 

Naast boek-zoek-gerelateerde tools biedt de ShelfDesk® ook entertaiment op de winkelvloer. De bezoeker maakt door een selfi-kaartje te versturen of door een kennis-quiz te spelen kans op mooie prijzen.

 

Het winkelen van de toekomst begint nu!

Play

00:00 / 00:00

Wil jij ook meer resultaat?

We werken graag samen met ambiteuze merken en mensen en we houden ervan om samen mooie dingen te maken.