De Jongens van Boven

B2S website

For The Toughest

Phat beats only -

B2S is een van 's werelds grootste evenementen organisatoren gespecialiseerd in Hard Electronic Music. Bekend van o.a. Decibel Outdoor, Pussy Lounge, Hard Bass en Supersized Kingsday.


Voor B2S hebben de Jongens een geheel nieuwe portal gemaakt waar alle informatie van de events getoond kan worden. Van ticket verkoop tot complete foto galleries waar de bezoekers zichzelf kan terug vinden. Voor de grootste evenementen zijn er tevens aparte templates gebouwd die omgetoverd wordt in de look-and-feel van het aankomende evenement.

 

DELIVERABLES Concept | Information Architecture | Design & Development | UI, UX Design | Mobile, Responsive Design

Binnenkomst moet een feestje zijn

-

De bezoekers van de website moeten vanaf het eerste moment ondergedompeld worden in de events die B2S organiseert. Mooie grote sfeerbeelden mogen dus niet ontbreken in de eerste stap. Tevens een goede plek om aankondigingen te plaatsen van aankomende events. De belangrijkste elementen worden getoond op de home pagina, tickets, aankomende events en het laatste nieuws.

MOBILE MINDED

-

Met meer dan 75% mobiele bezoekers van de website is er ook veel aandacht besteed aan de mobiele belevenis. We wilden niet te ver weg gaan van de desktop ervaring. Ook hier komt het strakke design met de speelse knoppen goed tot zijn recht.

Template oplossing

-

Om alle evenementen (online) snel aan te kunnen kleden werd de wens uitgesproken om templates te gaan gebruiken. Voor B2S zijn er meerdere verschillende templates gecreëerd om ze te helpen zo snel mogelijk een event (aankondiging) live te zetten. In dezelfde strakke stijl als de moederwebsite kan er nu binnen een uur een restyling plaatsvinden en de mogelijkheid om de zogenaamde 'blokken' aan en uit te zetten.

Elke pixel telt!

Samen met ambitieuze merken en mensen willen we graag user experiences ontwerpen en ontwikkelen die impact creëren bij jou én jouw doelgroep. Ben jij de volgende?