De Jongens van Boven

De Maaspoort Website

stimulate all the senses

Een unieke beleving -

De Maaspoort is de grootste podiumkunstenvoorziening in Noord- en Midden-Limburg. Het theater biedt een breed scala aan professionele podiumkunst op het gebied van dans, visueel theater en muziek, maar ook voor regionaal semiprofessioneel en amateur talent wordt veel ruimte gereserveerd in de programmering. Naast podiumkunst is De Maaspoort een succesvolle congres- en eventlocatie.

 

In opdracht van De Maaspoort Theater & Events hebben De Jongens van Boven in samenwerking met X-Com de bestaande website van het theater compleet gerestyled met als voornaamste doelen: het verbeteren van de (mobile) gebruikerservaring en het vergroten van het aantal online reserveringen.

 

DELIVERABLES Concept | Information Architecture | Design & Development | UI, UX Design | Mobile, Responsive Design | Ecommerce Platform

Achter de schermen

-

Door het grote aanbod is het belangrijk om informatie op een gestructureerde manier weer te geven zodat het voor de bezoeker gemakkelijk is om snel zijn of haar kaartjes te kunnen kopen. Naar het theater gaan is een leuk avondje uit en dat plezier begint bij de Maaspoort al op de website. Elke voorstelling heeft de nodige wisselende informatie die getoond moet worden dus moet structuur in de basis goed zijn. Vanuit deze pagina is het bestellen van tickets snel gemaakt.

Met je mobiel naar de voorstelling

-

Mobiel tickets bestellen is geen uitzondering op de regel en moest ook voor de Maaspoort perfect werken. Ook voor de content werd een apart design gemaakt. Alleen de essentiele informatie wordt getoond op mobiel om de gebruiker zo min mogelijk te storen op zijn of haar weg om een ticket voor een voorstelling te bestellen.

Elke pixel telt!

Samen met ambitieuze merken en mensen willen we graag user experiences ontwerpen en ontwikkelen die impact creëren bij jou én jouw doelgroep. Ben jij de volgende?