De Jongens van Boven

Erik and Me Website & app

Strenghten Your Lifestyle

Bring more to life -

Iedereen is zoekende. De één meer dan de ander. We willen allemaal het beste uit onszelf halen. Maar hoe? Een mooie vraag en een fascinerend onderwerpen. Helaas is het vinden van het antwoord niet voor ons allemaal weggelegd. Of… toch wel? Personal trainer en levenscoach Erik Meijs helpt je bij het kiezen een route naar succes. Effectief, motiverend en persoonlijk. Hij biedt naast één-op-één sessies tastbare interactieve tools en handvatten die je op weg helpen van goed naar geweldig.

 

DELIVERABLES  Concept | Design & Development | UI, UX Design | Mobile, Responsive, App Design | Creative Direction

Meten is weten

-

De gratis Erik and me app is ontworpen om dagelijks te monitoren hoe jij je voelt. Hoe was jouw energielevel, gemoedstoestand en workflow vandaag? Door deze drie elementen dagelijks een score te geven en te voorzien van kleine aantekeningen krijg je inzicht in je gewoontes en je gedrag. Door deze inzichten kun je doelen stellen om je dagelijkse patroon te doorbreken en je gewoontes en gedrag te veranderen. 'Leer jezelf beter kennen. De beloning zit in het proces. '

Elke pixel telt!

Samen met ambitieuze merken en mensen willen we graag user experiences ontwerpen en ontwikkelen die impact creëren bij jou én jouw doelgroep. Ben jij de volgende?