De Jongens van Boven

Legends Lounge Website

Welcome to the home of legends

Een bezoek aan een stadion moet meer zijn dan slechts een potje voetbal -

De Legends Lounge verwelkomt Nederlands belangrijkste prominenten uit onder andere de topsport, het zakenleven, de mediawereld, de politiek en de entertainmentindustrie. Een bezoek aan de Legends Lounge staat voor een ongeëvenaarde ervaring, die al ver voor het eerste fluitsignaal begint.

 

Genodigden maken gebruik van een exclusieve valet-parkingservice, beleven de wedstrijd vanaf de beste stoelen in het PSV-stadion en genieten van de culinaire invulling verzorgd door ’s lands meest vooraanstaande sterrenchefs, zoals - FG Restaurant, Onno Kokmeijer - Ciel Bleu, Dick Middelweerd - De Treeswijkhoeve en Soenil Bahadoer - De Lindehof.

 

De voorpret begint bij elk event online. Na het ontvangen van een persoonlijke uitnodiging wordt de bezoeker meegenomen in een unieke beleving. Van de uitnodiging tot het presentje achteraf, alles is tot in de puntjes verzorgt. De Legends Lounge website maakt onderdeel uit van deze totaalbeleving. Hij informeert de bezoeker over het Legends Lounge concept en maakt hem of haar op een mysterieuze wijze nieuwsgierig.

 

DELIVERABLES  -  Online Positionering | Webdesign & Webdevelopment | UI Design & UX Design | Mobile, Responsive Webdesign | Branding

 

AWARDS & RECOGNITIONS -  De Legends Lounge website is onderscheiden met een Awwwards Honoral Mention & Mobile Excellence award, een CSS Design Awards Special Cudos award en opgenomen in de DesignRush Top 10 Sport Website Designs.

Play

00:00 / 00:00

Wil jij ook meer resultaat?

We werken graag samen met ambiteuze merken en mensen met wie wij mooie dingen maken.