De Jongens van Boven

OCEANDIVA Website

Unique Event Venues

Unieke events op het water -

OCEANDIVA faciliteert en verzorgt evenementen en feesten in het hogere segment. OCEANDIVA streeft ernaar iedere klant een unieke en onvergetelijke ervaring te geven door middel van live communicatie op het water. Ze doen dit op twee varende evenementenlocaties in Nederland, België en Duitsland.

 

Hoe kan het samenstellen van een evenement op locatie vereenvoudigd worden voor de bezoeker van de website? Hoe kan het merk OCEANDIVA meer tot zijn recht komen in zijn online uitingen? Hierbij speelt het uiterlijk en de navigatie van de website een belangrijke rol.

 

DELIVERABLES Concept | Information Architecture | Design & Development | UI, UX Design | Analytics, Data, SEO

User interaction flow

-

Hoe zorgen we ervoor dat de bezoeker eenvoudig zijn evenement kan plannen? Een goed uitgewerkt user-interaction plan heeft een grote meerwaarde als het om conversie gaat. Hoe moet een bepaalde functionaliteit benaderbaar zijn. Kan dit in 2 stappen in plaats van 3, of kunnen we rechtstreeks naar het gewenste scherm.

Sfeervolle mobiele beleving

-

Ook op mobiel vind je de gezellige sfeer van OceanDiva terug. Mooie grote foto's, snelle animaties en de strakke vormgeving geven perfect de ambiance weer waarmee OceanDiva adverteert. Hierdoor is de beleving op mobiel net zo elegant als op desktop.

De kers op de taart

-

De helpende hand van de boekingswizard neemt de klant stap voor stap mee door het proces van de aanvraag voor een event. Deze wizard resulteert in een gepersonaliseerde pagina met alle benodigde informatie op een rij. Vanuit hier is de boeking snel gemaakt.

Elke pixel telt!

Samen met ambitieuze merken en mensen willen we graag user experiences ontwerpen en ontwikkelen die impact creëren bij jou én jouw doelgroep. Ben jij de volgende?