De Jongens van Boven

PayCheckout Website

Payment Service Provider

your payment service provider -

Als webshop houder weet je vaak niet waar het mis gaat bij afgebroken online betalingen. PayCheckout heeft de oplossing daarvoor en geeft je inzichten waar het mis gaat. Paycheckout heeft daarvoor de tools om je betalingen naar een 100% op te voeren, ze vinden dat iedere betaling moet slagen. Welke webshop houder wilt dat nou niet?

PayCheckout heeft de Jongens benaderd om een website te ontwerpen waarbij de bezoeker aan de hand van een tijdlijn getoond wordt hoe de stappen in zijn werk gaan. Daarvoor hebben de Jongens gekozen voor de conversie kleur (oranje) als accent kleur van PayCheckout. Middels animaties zien de toekomstige gebruikers hoe gemakkelijk het is om de betaal pagina aan te passen en A-B te kunnen testen.

DELIVERABLES  Consumer Research | Concept | Design & Development | UI, UX Design | Mobile, Responsive Design | Analytics, Data, SEO

Mobile minded

-

De website moet vooral tonen hoe makkelijk het is om de betaalpagina om te turnen en te streven naar de beoogde 100% betaalsucces. De Jongens hebben animaties ontwikkeld waarbij het verhaal visueel ondersteund wordt. Met grappige fotografie is geprobeerd het onderwerp toch luchtig en catchy te houden.

mobile minded

-

Voor mobiel hebben de Jongens de destop beleving omgezet naar een responsive design. De boodschap van 100% betaalsucces moest uiteraard voorop staan en waarbij de snelheid niet in het gedrang mocht komen. 

B2B fris en aantrekkelijk?

Wil jij ook een duidelijk maar ook een frisse en vrolijke B2B website? Neem dan eens contact op met de Jongens. Je zult verbaasd zijn wat voor frisse jongens het zijn...