Sinds 2005 is Boeketcadeau.nl een van de top online boeket aanbieders van Nederlands. Een veelzijdige webshop waarbij je naast een mooi boeket ook een knuffel, fles wijn, fles champagne of bonbons kunt bestellen. Kortom een geschenk voor elke gelegenheid. Al meer dan 300.000 tevreden klanten wisten hun weg te vinden naar deze webshop.

In opdracht van Boeketcadeau.nl heeft De Jongens de webshop een totale redesign gegeven, met als resultaat: een frisse, fleurige, overzichtelijke en zeer gebruiksvriendelijke webshop. Door de responsive opzet van de site kunnen ook klanten onderweg met hun mobiel eenvoudig een bestelling plaatsen.
Opdrachtgever aan het woord

Carolien en Thobias Heijn:

Nadat wij bij een andere ontwerper niet het gewenste resultaat zagen, hebben wij De Jongens van Boven gevraagd om een nieuwe look and feel te ontwikkelen voor BoeketCadeau.nl. Een ontwerp waarbij de bezoeker in één oogopslag duidelijk kan zien welke producten BoeketCadeau.nl levert en wanneer en hoe deze bezorgd worden. De nieuwe website moest een frisse uitstraling krijgen. Samen met De Jongens is daarbij gezocht naar een zo optimaal en gebruiksvriendelijk mogelijk (kort) bestelproces.

De Jongens hebben deze opdracht goed opgepakt. Na een periode van intensieve communicatie en samenwerking zijn wij heel erg blij met het eindresultaat. De Jongens van Boven gaan geen uitdaging uit de weg en stoppen pas als het eindresultaat is zoals het moet zijn. Grote klasse!+share
Contact
De Jongens van Boven
Patersstraat 35
5801 AT Venray | Netherlands

+31 (0) 478 712 021
info@dejongensvanboven.nl