Stagiair marketingcommunicatie


terug naar overzicht

Ben jij het talent dat wij zoeken?

Je bent jong, vol ambitie en je kunt niet wachten om echt ervaring op te doen... Voel je je aangesproken? Dan wordt het tijd dat je bij De Jongens van Boven op de koffie gaat. De Jongens zijn namelijk altijd op zoek naar jong talent met een verfrissende kijk op marketing & communicatie in de digitale interactieve wereld waarin De Jongens actief zijn!

 

Wie zijn De Jongens eigenlijk?

"De Jongens van Boven" is een creatieve ontwerp en ontwikkel studio met als motto "interactief beleven". De Jongens zijn gespecialiseerd op het gebied van interactieve communicatie. Spelen, ontdekken en leren zijn daarbij het uitgangspunt en interactie het middel waarmee doelstellingen van opdrachtgevers worden bereikt. De Jongens ontwerpen en ontwikkelen interactieve oplossingen die gebruikers in staat stellen om verhalen te "beleven" en inhoudelijke boodschappen te begrijpen.

 

De Jongens zoeken...

Als jonge marketing- & communicatiestrateeg heb je een onuitputtelijke passie voor marketing & communicatie en heb je een rijke fantasie met vernieuwende ideeën over hoe jij denkt dat bedrijven en organisaties zich zowel on- als offline moeten presenteren. Als onderdeel van het team van De Jongens van Boven krijg je de gelegenheid om te werken met gedreven professionals op ontwerp en ontwikkel gebied, die samenwerken aan een breed scala van unieke projecten, zoals online marketing campagnes, creatieve websites, applicaties en serious games. Samen met hen ga jij op zoek naar de juiste manier van positioneren van opdrachtgevers in binnen- en buitenland maar ook van "De Jongens" zelf. 

Tijdens je stage geef je uitvoering aan het PR- en marketingcommunicatieplan en versterk je de positie van "De Jongens" in de markt als creatief interactief specialist. Je denkt mee over (en werkt mee aan) het social media en PR beleid, de content strategie en de optimalisatie van de website (SEO en SEA).

De Jongens zoeken een talent met een opleiding op het gebied van marketing & communicatie. Welke opleiding je ook hebt, het is een vereiste dat je zelfstandig kunt werken. Uiteraard word je goed begeleid en vragen stellen mag altijd. Je kennis van de Nederlandse taal is uitstekend, je hebt een vlotte pen en je bent goed in Engels. Ervaring met beeldbewerkingsprogramma’s zoals Photoshop is een pre.

 

Jij bent/hebt...

 • gepassioneerd over alle aspecten van interactieve communicatie.
 • een scherp oog voor detail.
 • erg leergierig en onderzoekend.
 • een teamspeler.
 • zelfstandig en pro-actief.
 • een rol-je-mouwen-op-om-het-gedaan-te-krijgen mentaliteit.
 • in staat om je ideeën over te brengen op je collega’s.
 • kennis van beeldbewerkingsprogramma's zoals Photoshop.
 • op de hoogte van de huidige media trends en technieken.
 • een goed-is-nooit-goed-genoeg mentaliteit.
 • een hbo niveau (bij voorkeur met een vakgerelateerde mbo vooropleiding).
 • een opleiding op het gebied van marketing & communicatie.
 • een online portfolio.

 

Herken jij jezelf in de bovenstaande omschrijving? Huiver dan niet en neem contact met ons op, want dit is mogelijk jouw eerste stap op weg naar boven! Stuur ons een e-mail met je motivatie en cv (en vergeet niet een link naar je portfolio mee te sturen).

 

neem contact op

 

Acquisitie door externe partijen, naar aanleiding van deze vacature, wordt niet op prijs gesteld.